teamheader

Over kapsalon Duet

In onze kapsalon in Heerjansdam zal u zich snel op uw gemak voelen. Er heerst hier een gezellige en ongedwongen sfeer.
Kapsalon Duet is sinds 2008 gevestigd in Heerjansdam en lid van de ANKO.

Onze kapsters

team_image

Diana Posthumus

Mijn naam is Diana Posthumus en zit al vanaf mijn 15e jaar in het kappersvak.
Ik vind dit een superleuk vak! Omdat de mensen altijd tevreden de deur weer uit gaan. En het wordt nooit saai, omdat er altijd wel weer iets nieuws in het vak gebeurt.

21 jaar geleden kreeg ik de gelegenheid om de kapsalon in Rotterdam waar ik werkzaam was over te nemen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan! In 2008 kwam er weer een kans voorbij. Een kapsalon in Heerjansdam!
Het was zeker een uitdaging om deze salon om te toveren tot een kapsalon zoals die in Rotterdam al was. Maar het is gelukt!

Natuurlijk kan ik dat niet alleen. En heb ik ervaren haarstylisten naast mij staan.
Zij stellen zich hier ook aan u voor!

team_image

Debbie Guddens

Ik ben Debbie, 13 jaar geleden ben ik begonnen met mijn kappersopleiding op Zadkine college in Rotterdam. Ik ben als leerling begonnen bij studio Marleen en ben zo door gegroeid tot allround kapster.

Het leukste aan het kappersvak vind ik dat ik in die 13 jaar een hele leuke klantenkring heb opgebouwd en daardoor met veel klanten een band heb doordat je elkaar al jaren kent! Het gezellige praatje met klanten vind ik heel leuk! En elke keer de verschillende dingen doen zoals knippen, föhnen, permanenten, kleuren, watergolven etc. Hierdoor blijft het voor mij lekker afwisselend en leuk! En het eindresultaat dat mensen tevreden de deur uit gaan is altijd leuk om te zien!

team_image

Kim van Gemeren

Ik ben Kimberly, ik heb de kappersopleiding gedaan op het davinci college in Dordrecht.
7 jaar geleden ben ik als leerling begonnen bij kapsalon Duet. En zo doorgegroeid tot allround kapster. Ik heb hier veel geleerd. Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat je er veel afwisseling in hebt, Dames/ Heren en kinderen. Het allerleukste vind is om iemand een hele andere kleur te geven, en te werken met folie's.

team_image

Margreet van Helden

Mijn naam is Margreet van Helden en ik werk alweer 2,5 jaar met veel plezier bij kapsalon Duet. De reden dat ik voor het kappersvak heb gekozen, is dat ik het erg leuk vind om te zien dat de klanten tevreden de deur uit gaan. Als je waardering krijgt voor het werk wat je doet, geeft dat een heel goed gevoel.

Het kappersvak is erg veelzijdig, waardoor het nooit saai is! Naast verven en knippen vind ik bruidskapsels en feestkapsels ook erg leuk om te doen. Het is altijd een leuke uitdaging om een mooie creatie van het haar te maken!

team_image

Annemarie Dubel

Hallo, ik ben Annemarie. Ik heb de kappersopleiding gedaan op de kappersacademie in Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik altijd werkzaam geweest in het kappersvak.

Jarenlang heb ik bij Diana bij kapsalon Duet in Rotterdam gewerkt.
Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Het is leuk om nu weer bij Duet terug te zijn, maar nu in Heerjansdam.

Ook heb ik de volgende extra cursussen gevolgd, Cursus Pivot Point / Cursus Haarwerk. Cursus Extensions / Cursus kleuren. Hierdoor ben ik een all round haarstyliste geworden.

Mijn karakter is te omschrijven als een gezellig type die graag onder de mensen is! Ik ben erg creatief, wat in dit vak goed van pas komt! Het blijft leuk om mensen mooi te maken. En ze tevreden weg te zien gaan!

team_image

Kom jij bij ons werken?

Hier komt een tekst

over-ons-landscape

Onze merken